CAPRIOLO: OD MALE PRODAVNICE I SITNOG ALATA DO POZNATOG BRENDA

CAPRIOLO: OD MALE PRODAVNICE I SITNOG ALATA DO POZNATOG BRENDA

Brend Capriolo”, osim po proizvodnji bicikala, danas je poznat i kao zastupnik renomiranih proizvođača fitnes i lovačke opreme. Lovcima je na raspolaganju oružje, municija, prateća oprema i garedoroba.

U radnjama Capriola može se pronaći oružje svetskih proizvođača kao što su Blaser, Sauer i Beretta.

Prema iskustvu zaposlenih, najprodavaniji model na ovim prostorima je puška “Blaser R8“. Pored izuzetnog kvaliteta, jedna je od retkih modela koja ima integrisanu montažu za optički nišan, odnosno sam optički nišan je integrisa na cevi.

Blaser R8
capriolohunting.com

Što se tiče optike, Capriolo je zastupnik brendova Zeiss (Cajs) i Meopta.

Ceo asortiman garderobe dolazi od proizvođača Blaser, a većina od proizvođača Beretta i francuskog brenda Aigle.

Capriolo svojim kupcima pruža i sve vrste montaža delova na već kupljeno oružje. Tako, na primer, ako želite da kupite samo optiku, moguće je izvršiti njenu montažu.

SVE JE POČELO U MALOJ RADIONICI SA SITNIM ALATOM

Ipak, do saradnje sa svetski poznatim brendovima, došlo je vremenom. Kako se navodi na njihovom sajtu, počeli su pre 20 godina sa tri zaposlena i neizvesnom budućnošću ispred sebe.

“Sve je počelo u jednoj maloj radionici sa sitnim alatima, ali sa puno optimizma. Vladao je vedar duh i imali smo jedan jasan cilj: da proizvedemo što kvalitetnije biciklo! U početku nismo ni slutili da će naš kvalitet da opravda sve veću i veću potražnju. Naš prvi uspeh nas je ohrabrio i ulio nam samopouzdanje. Bili smo spremni da rizikujemo i da napravimo veliki skok u poslu. Kada smo prodali naše prve bicikle sve je krenulo uzlaznom putanjom. Teške godine rada i truda učinile su da Capriolo brend postane vodeće u Srbiji”, stoji na sajtu.

Kada je led probijen sa biciklima, nadahnut tim uspehom, Capriolo 2004. godine kreće u distribuciju i trgovinu lovačke opreme. Učeći na greškama, pre svega, kako navode na sajtu, osluškujući zahteve kupaca, stigli su do jednog od vodećih brendova u Srbiji.

U snimku pred vama, podsećamo vas na predstavljanje Capriola na 50. Međunarodnim sajmovima “LORIST” koji su se održali pre dve godine u Novom Sadu.

Naslovna fotografija: capriolo.com