TRACKER ČAMCI ZA BEZBEDNU VOŽNJU I SIGURAN ULOV

  • Home
  • Oprema
  • TRACKER ČAMCI ZA BEZBEDNU VOŽNJU I SIGURAN ULOV

TRACKER ČAMCI ZA BEZBEDNU VOŽNJU I SIGURAN ULOV

Kvalitetna oprema je desna ruka u pustolovinama svakog lovca i ribolovca. Tako je i sa čamcima koji treba da pruže udobnu, bezbednu vožnju i pomognu lovcima da na što lakši i efikasniji način stignu do svog trofeja.

Igor Perazić, Goga Yachting Club

Domaća firma Goga yachting club specijalizovana za prodaju, iznajmljivanje i servis plovila i nautičke opreme od nedavno se bavi i uvozom čamaca koji su po svojim osobinama namenjeni baš za lov i ribolov. Reč je o aluminijumskim čamcima američke marke Tracker  za koje Igor Perazić iz Goga yachting cluba kaže da su najkvalitetniji na domaćem tržištu.

„Tracker čamci su jednostavni za upravljanje i laki za transport. Napravljeni su od kvalitetnih materijala, izuzetne završne obrade. Plastifikacija korita je hrapava što sprečava klizanje, a neki ozbiljniji modeli imaju i tepih. Osim toga imaju rezervoare za ribu i prostor za puške što ih čini specijalizovanim za lov, odnosno ribolov“, rekao je Perazić.

Tracker je posebnu pažnju posvetio dizajnu korita koje treba da bude stabilno i izdrživo u slučaju nekog udara. Ima u ponudi pliće čamce za jezera i mirniju vodu, ali i one sa V koritima za nemirnu vodu. Pored toga, omgućavaju dobar pregled okoline i prilaze nepristupačnim mestima. Posebna vrednost je mogućnost gašenja benzinskog motora i prelazak na elektični što omogućava da u se u tišini iznenadi plen.

Američki brend Tracker ima tradiciju dugu 40 godina. Liniju ovih čamaca pokrenuo je Džoni Moris nakon osnovanja prodavnice ribolovačke opreme Bass Pro Shops. Na njihovom sajtu se navodi da su Tracker čamci ostali „najprodavaniji američki brend isporučujući najbolje vrednosti koje treba da ima ribolovački čamac