Potrebni sastojci:
600gsrnećeg mesa
1veća glavica crnog luka
20mlsoja sosa
2šargarepe
2čena belog luka
crni biber
1koren celera
200mlbujona
50mlkečapa
ulje
400gbarenog pirinča kao prilog
1
Priprema: Meso iseći na žilijen i propržiti sa iseckanim belim lukom. Povrće takođe iseći na žilijen i dodati na meso. Preliti bujonom, začiniti i dinstati. Pred kraj dodati kečap, promešati i servirati na rižu.
Ingredients
Potrebni sastojci:
600gsrnećeg mesa
1veća glavica crnog luka
20mlsoja sosa
2šargarepe
2čena belog luka
crni biber
1koren celera
200mlbujona
50mlkečapa
ulje
400gbarenog pirinča kao prilog
Directions
1
Priprema: Meso iseći na žilijen i propržiti sa iseckanim belim lukom. Povrće takođe iseći na žilijen i dodati na meso. Preliti bujonom, začiniti i dinstati. Pred kraj dodati kečap, promešati i servirati na rižu.