Potrebni sastojci:
600 g srnećeg mesa
1 veća glavica crnog luka
20 ml soja sosa
2 šargarepe
2 čena belog luka
crni biber
1 koren celera
200 ml bujona
50 ml kečapa
ulje
400 g barenog pirinča kao prilog
1
Priprema: Meso iseći na žilijen i propržiti sa iseckanim belim lukom. Povrće takođe iseći na žilijen i dodati na meso. Preliti bujonom, začiniti i dinstati. Pred kraj dodati kečap, promešati i servirati na rižu.
Ingredients
Potrebni sastojci:
600 g srnećeg mesa
1 veća glavica crnog luka
20 ml soja sosa
2 šargarepe
2 čena belog luka
crni biber
1 koren celera
200 ml bujona
50 ml kečapa
ulje
400 g barenog pirinča kao prilog
Directions
1
Priprema: Meso iseći na žilijen i propržiti sa iseckanim belim lukom. Povrće takođe iseći na žilijen i dodati na meso. Preliti bujonom, začiniti i dinstati. Pred kraj dodati kečap, promešati i servirati na rižu.